Ön offline van

OTP Bank  Korzó Dunakeszi

otp-bank Shop
  • Bank, pénzváltás
{{ $t(selectedDay.label) }}
  • {{ $t(key) }}

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország piacvezető pénzügyi szolgáltatója, amely 70 éve áll ügyfelei szolgálatában. Siker, innováció, hagyomány – e három érték évtizedek óta együttesen jellemzi a bank stratégiáját, működését, pénzügyi szolgáltatásait. Az OTP Csoport ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon, Magyarországon kívül a térség további 8 országában van jelen. A pénzintézet napjainkban 18,5 millió ügyfél pénzügyi igényeire ad magas színvonalon megoldást 1.400 bankfiókjában, a legmodernebb elektronikus csatornákon, valamint ügynökökön keresztül. Díjak, elismerések WC Legvonzóbb munkahely díj 2018 Az OTP Bank lett 2018 Legvonzóbb Munkahelye Pénzügyi szolgáltató kategóriában a PwC Magyarország és az MGYOSZ Business Hungary versenyén. Hatodik alkalommal is az OTP Bank a Legjobb privát banki szolgáltató Magyarországon.

Büszkék vagyunk a Mastercard – év bankja versenyen elért helyezéseinkre, és hogy Az Év Bankja fődíj idei nyertese ismét az OTP Bank lett.

I. helyezések Mastercard - Az év bankja Mastercard - Az év leginnovatívabb bankja Mastercard - Az év akadálymentes banki innovációja II. helyezések Mastercard - Az év lakossági hitelterméke Mastercard - Az év lakossági megtakarítási terméke Mastercard - Az év lakossági számlacsomagja Mastercard - Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze A Global Finance szerint 2018-ban az OTP Bank a Legjobb lakossági digitális bank Magyarországon.

A Euromoney magazin az OTP Bankot Kelet-Közép-Európa és Magyarország legjobb bankjává választotta. Ismételten az OTP Bank lett Magyarország legjobb bankja a Global Finance értékelése alapján.

Az OTP Bank fenntarthatósági teljesítményének köszönhetően 2009 óta folyamatosan tagja a felelős befektetői indexnek.